Változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében. Orvos válaszol - Protexin


Wacha Judit klinikai főorvos, belgyógyász-gasztroenterológus és Dr. Székely György osztályvezető főorvos, belgyógyász, gasztroenterológus, az orvostudományok kandidátusa válaszol kérdéseire. Kérdése a válasszal együtt mások által is láthatóvá válik!

Az ön kérdése Tudomásul veszem, hogy a feltett kérdésemre a válaszadó orvos 3 munkanapon belül tud válaszolni. Kérjük a kérdést feltevők türelmét.

bélflóra helyreállítása

Szeretnèm megkèrdezni önt hogy ennyi idö alatt kialakulhatott a gyomorràk?? A gyomorszàjnàl mindig kemènynek erzem a hasam! Nagyon vàrom a doktornö vàlaszàt Boldog uj èvet kivànok!! Nemcsak a rák okozhat panaszokat.

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében súlycsökkenés skizofrénia

Meg kell várni a vizsgálatok eredményét, attól függően tudják a megfelelő kezelést beállítani. Wacha Judit Belgyuladasom van ezt tükrözesel álapitotak meg normixot kaptam 3 szor problémám az hogy ez 4 honapja volt es nincs változás.

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében karcsúsító expressz

Mert nem hivtak visza azt monták ez magátol gyógyul előte sokat ment a hasam es fogytam ezert volt szükseg a tükrözesekre reflexom is van. A bevont nyelv lehet a reflux következménye, a bélpanaszokat pedig emésztési zavar, ételintolerancia is okozhatja, ezt érdemes tovább vizsgálni. Üdvözlettel: dr.

Mitöl lehet ez és hogyan kezeljem.? Keresse fel nőgyógyászát, aki megvizsgálja és a megfelelő kezelést kiírja Önnek. Thaiföldre és Kambodzsába utazom. Megelőzesképpen jó-e, ha jó baktériumokat tartalmazó készítményt szedek.

Laktóz érzékeny vagyok, de vigyázva az étkezéssel, nagyobb problémáim most nincsenek. November közepéig 3 héten keresztül szedtem antibiotikumot normaflorral együtt. Köszönöm válaszát. A probiotikumok segíthetnek az immunrendszer felkészítésében utazás előtt, de nem mentesítik az alól, hogy kinn hogyan táplálkozik.

Csak palackos vizet használjon és olyan ételeket fogyasszon, ami kellő higiénés körülmények között készült.

Mert már nem tudnak mit mondani csak hogy iďöbe telik mire rendezödik probiotikumokat szedtem Ételintolerancia és egyes emésztőenzimek csökkent működése is kiválthat hasonló tünetet. Ha ezirányú vizsgálata még nem volt, érdemes megnézetni. Ėrdeklődöm, hogy Normix és Protexin szedėse közben lehet-e még Bolus Adstringenst is szedni, ha az előző kettő nem szünteti a hasmenést.

Előre is köszönöm válaszát. Igen szedheti, de egy széklettenyésztést is érdemes nézetni. Akut hasmenés ellen a széntabletta gyors és hatékony szer.

Üdvözlettel: dr. Wacha Judit

Gondoskodni kell a folyadék és sópótlásról. Ha tartós hasmenés van, mindenképpen kivizsgálás, széklettenyésztés szükséges. A bélflóra helyreállítását probiotikumokkal segítheti. Augusztusba ban volt gyomortükrözesem és vastagbeltükröresem kilegzesi teszt vérvétel megvoltak alergiám nincs mivel fiatal vagyok depressziós lettem a betegség miatt amit pszichológussal kezeltünk sikeresen nos kérdésem az ha olyan ithol vagyok reggel normális szekletem van aztán hasmenésem de ha dolgozom akkor minden jó èrdekes.

Vakbélműtét után vettem Protexin Ibs probiotikumot. Érdeklődnék műtét után bél rendszer helyrehozatalához változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében széklet beállításához jó e?

Műtét után jelenleg még krumplipüré állagú a székletem ma nem volt még. Gyógyszerként vérhígító injekciót kapok még ráadásul a menszeszem is megjött s erősebb is.

A műtét utáni szakban a Protexin használata segít a bélflóra rendezésében Üdvözlettel: dr. Kb egy éve kezdődtek gyomorpanaszaim, néha változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében, néha tompább nyomó érzés, volt hogy szegycsontnál, volt hogy lejjebb.

Alhasi ultrahang negatív, vérvétel mindenre meg lett csinálva, nincs allergia sem. Kezdtem leállni vele, mivel tüneteim csökkentek, és elhaygtam az esti Noacid-ot.

Sajnos ismét savasodtam és visszatértek a panaszok rövidebb időkre. Az orvos tanácsára a Noacidot visszaemeltem 2x40mgra. Érdekesség, hogy kb hónapja allergiás lettem, orrdugulás, tűsszentés Soha nem volt ilyen bajom. Lehet ez a Noacidtől?

Illetve a kérdésem az lenne, doktornő szerint mi lenne a helyes lépés?

Az anyagcsere serkentésének 4 egyszerű módja

Lecserélni a Noacidet, mert már nem úgy hat, ezért erősödtek vissza a tünetek? Vagy várni, mert napnál több kell esetleg a gyógyszernek, mire hatni fog?

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében lehet fogyni std-től

NAgyon érdekelne, mi lehet a fő okozója a problémámnak. Mint mindenkinek stresszes a munkám.

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében szoptatás és fogyás

AZ okozhatja? Vagy hogy este rövid italt megiszok, oldva a nyomást? Esetleg indokolt lenne egy "alsó" tükrözés? Igazán nagyon szeretnék már meggyógyulni, de sajnos tüneti kezelés ami időlegesen tart, amit eddig kaptam. Előre is köszönöm megtisztelő válaszát. A Protonpumpagátló szerek nagyon hatékonyak, de tartós nagy dózisú adagolásuk következtében a bélben dysbakteriozis, fokozott gázképződés jelentkezik.

Úgy érezzük, mintha a reflux hogyan lehet fogyni pinterest, a gyógyszer nem lenne elég hatékony, pedig nem erről van szó. Ilyenkor dózisemelés helyett prokinetikum, Normix és probiotikum szedését javaslom és kerülni mindazokat az ételeket, italokat, ami a savtermelés fokozódását eredményezik.

Férjem idén márciusban esett át egy vesemedence gyulladáson és kiderült, hogy nagyon magas a cukra. A cukrát inzulinnal kezeljük, de a kórházi kezelést követően - jelenleg is - állandó hasmenéssel küzd, amire a háziorvos először hasfogókat javasolt, de miután nem használt, az Enterolt javasolta. Hónapok óta szedi az Enterolt naponta kétszer, de javulást nem tapasztalunk.

A cukorgondozóban a doktornő azt mondta, hogy ez a probléma nagyon hosszu idő alatt oldódik meg. Kérdezném, hogy alkalmazhatunk-e más probiutikumot az inzulinos kezelés mellett?

A rosszul feldolgozott emésztetlen cukrok a bélben vékonybél dysbakteriozis révén puffadást, hasmenést váltanak ki. Valóban hosszú idő, amíg ez rendeződik.

Cukorbetegeknél ez igen gyakori. Érdemes kombinált probiotikumokkal próbálkozni a normál bélflóra helyreállításáért.

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében fogyni 25 hetes terhes

A lányomnál glutén érzékenységet diagnosztizáltak de mi nem látunk tünetet? Miért van ez? Nem azonos kórképekről van szó. Ezzel kapcsolatban konzultáljon kezelőorvosukkal. Lactiv plusszom van meg persze szén tabletta. Nagyobb adag széntabletta elfogyasztása után másnaptól érdemes probiotikumot használni és gondoskodni kell a bő folyadékpótlásról is.

Ha ez nem oldja meg, adjon le széklettenyésztést.

Orvos válaszol

Majdnem 2 éve küszködök emésztőrendszeri gondokkal. Eleinte csak hasmenes, hasi diszkomfort érzés volt jellemző, glutén- laktózmentes diéta nem segített, de előfordult alkalommal, hogy néhány hétig tünetmentes voltam.

Néha tudom enni a hüvelyeseket probléma nélkül, néha nem. Néhány hónapja a hajdina, rozs nem okozott gondot, újabban egy kevés is kikészíti a beleimet napra.

Joggal kérdezheted, hogy mi vezetett arra minket, hogy természetes kozmetikum gyártóként diétás megoldásokat kezdjünk el az oldalunkon népszerűsíteni.

Most ügyelek arra, hogy ne egyek gondot okozó ételeket, de a diszkomfort érzés ígyis jelen van, illetve pár hete újabban minden reggel görcsölök és előfordul napközben is. Egy ideig szedtem normixot es utana protexin balance-ot, ez billentett át hasmenésből inkabb székrekedéses, görcsölős állapotba.

Ez a bélflóra egyensúly megbomlása lehet?

változtassa meg a bélbaktériumokat a fogyás érdekében 50 fogyni

Szervi problémát eddig nem találtak. Köszönöm szépen.